Olaj szűrés

Kondić

Cégünk KONDIC doo 1983. óta speciális gépek gyártásával foglalkozik melyek a transzformátor olajok szűrését, gáztalanitását és dehidrálását végzik. A gépek kapacitása 1000 - 12000 l/h.
Szolgáltatásinkhoz sorolnánk az olajok feldolgozását (szűrés, száritás, gáztalanitás) saját mobil S - 1000 tipusú felszerelésünk segitségével.
Cégünk egyedülálló e gépek gyártásával a volt Jugoszláv tagköztársaságok területén. Kinálatunk érvényes az Európai Únió piacaira is egyaránt.

Különösen kiemelnénk a következő tényezőket: Trafó illetve transzformátor olajok száritására, szűrésére, tisztitására, gáztalanitására szolgáló gépek és berendezések gyártása és bérbeadása illetve trafó olajok feldolgozása az Ön műhelyében, gyárában. Évtizedes gépgyártási és automatizálási tapasztalataink segítségével hozzásegítjük partnereinket a munkafolyamataik magasabb színvonalú, hatékony és gazdaságos működéséhez.

transformator

Gyártunk

“KONDIĆ” többféle rendszert hoz létre:

- A gáz elválasztása az olajtól,
- Olajszárítás,
- A szennyeződések, szálak és fémrészecskék olajszűrése.


A rendszerek európai alkatrészekből készülnek, és az egyetlen fogyóeszköz a szokásos Finom szűrő. A gépnek csak két motorja van, egyszerű szerkezete és könnyű kezelhetősége jellemzi.

vertikalne centrifugalne stapne pumpe

Rövid munkaköri leírás

Transzformátor olaj:
Tisztitása, száritása, mikronikus szurése, gáztalanitása, feldolgozása, átdolgozása,

Transzformátor olajok feldolgozására szolgáló:
Gépek, berendezések.

Trafó olajok:
Feldolgozására, átdolgozására, száritására, gáztalanitására, vizkiválasztására, nedvesség és gázok, kiválasztására szolgáló gépek, berendezések...

vertikalne centrifugalne stapne pumpe